Websites

Waar websites “vroeger” met name functioneerden als digitale visitekaartjes en informatieplatforms, vervullen websites tegenwoordig steeds vaker een meer acquirerende en persuasieve rol. Natuurlijk dienen webpagina’s bezoekers nog steeds te voorzien van de informatie waar ze naar op zoek zijn, maar tegelijkertijd wil je dat ze op je website de gewenste handeling uitvoeren. Bij de ene website is dat het invullen van een contactformulier of aan het aanvragen van een adviesgesprek en bij de andere website is dat het aanschaffen van een product of een lidmaatschap. Naast het verschaffen van de nodige informatie dient een website steeds meer als marketingtool. 

 

Online vakmanschap

Qreativ is een internetbedrijf dat garant staat voor online vakmanschap. Wij kunnen en zullen alles in onze macht doen om het doel van jouw website te realiseren. Een website is voor potentiële klanten en nieuwe samenwerkingspartners in veel gevallen het eerste contact met het bedrijf. Het is dus ontzettend belangrijk dat er veel aandacht wordt besteed aan de ontwikkeling van een website. Qreativ biedt je de geruststellende gedachte dat onze ervaren programmeurs en creatieve designers in staat zijn al je wensen te vertalen naar codering en ontwerp. We beschikken louter over gepassioneerde vakmensen die jouw website naar volledige tevredenheid opleveren.

 expertise

 

Doeltreffend, indrukwekkend & gebruiksvriendelijk!


Het doel dat je met je website voor ogen hebt, is een essentieel uitgangspunt alvorens we de ontwikkelingsfase in gaan. Van daaruit gaan we kijken naar functionaliteit, vormgeving en conversie mogelijkheden. Je wilt immers dat websitebezoekers geconverteerd worden naar meer dan alleen een bezoeker. De uitstraling en gebruiksvriendelijkheid van je website spelen hierbij een essentiële rol, maar ook de positie van buttons, banners en contactmogelijkheden dragen hieraan bij. Bij de ontwikkeling van een website moet rekening worden gehouden met tal van factoren. 

 


Bovendien moet de uiteindelijke website ook nog bij jou en je bedrijf passen. Een persoonlijke noot mag daarom tevens niet ontbreken, evenals de integratie van eventuele sociale media kanalen en een uitstraling die is afgestemd op jouw huisstijl. Alle keuzes die wij maken tijdens de ontwikkeling van een website hebben een achterliggend idee. Qreativ weet hoe het web werkt en verdiept zich al jaren in het gedrag van internetbezoekers. Op basis van het doel dat jouw website heeft, maken wij strategische keuzes met niet alleen een aantrekkelijke maar ook doeltreffende website als eindresultaat. 

 expertise

 

Eenvoudig te beheren

 
Al onze websites worden geleverd met een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem dat wij zelf ontwikkeld hebben. Dit CMS (Content Management System) genaamd “Tesla” biedt je de mogelijkheid om op zeer eenvoudige wijze de inhoud van je website geheel naar wens aan te passen. En waar andere beheersystemen regelmatig handmatige updates nodig hebben, wordt het Tesla CMS centraal geüpdatet bij en door Qreativ. We hebben alles zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt om daarmee voor jou tijd te besparen voor focus op je eigen bedrijfsvoering en eigen expertise.

 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

 
Bij de ontwikkeling van een website komen veel expertises en taken aan bod. Los van de vragen die wij voor je hebben, heb jij ook ongetwijfeld nog vragen voor ons. Een persoonlijk gesprek heeft daarom altijd onze voorkeur. De online professionals van Qreativ staan je graag te woord en bieden een treffend en eerlijk advies over de best mogelijke website en bijbehorende vervolgstappen.

Contact opnemen

 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer