Maatwerk

Automatisering is zichtbaar in ieder vakgebied, zo ook in de wereld van web development. Reeds ontwikkelde en goed functionerende modules worden soms hergebruikt en er kan binnen ons vakgebied veel gestandaardiseerd worden. Maar iedere onderneming is uniek en verdient daarom een herkenbare authentieke website. Om deze reden zijn de online professionals van Qreativ het liefst bezig met maatwerk. Als specialist op het gebied van maatwerk is Qreativ in staat om in al jouw online behoeftes en wensen te voorzien. Er is niet gauw iets te gek, want onze programmeurs en designers zijn voorlopers in hun vakgebied en worden graag uitgedaagd.

 

 

 

Heb je een uitdaging voor ons in petto?


Neem vrijblijvend contact op met de vakidioten van Qreativ!

Samen een project starten? Klik hier!

 

expertise 

Geen dertien in dozijn

 

Ze zijn al gauw herkenbaar, de template-based websites die binnen een week kunnen worden opgeleverd door snelle internetjongens. Qreativ is ook ooit zo begonnen, maar we zijn er al gauw achter gekomen dat onze passie niet ligt bij snelle en standaard opleveringen. We willen ons onderscheiden en uitgedaagd worden. Voor dertien in dozijn template-based websites ben je bij Qreativ dus aan het verkeerde adres. Ons werk kenmerkt zich door online vakmanschap waar aan af te lezen is dat er veel aandacht, tijd en energie in is gestopt. Maatwerk waar we met recht trots op kunnen zijn en waar je juist Qreativ voor nodig hebt in plaats van ieder ander internetbureau.

Bekijk hier enkele voorbeelden!

 

Gepassioneerde vakidioten

 

Zoals een chef-kok de juiste ingrediënten bij elkaar zoekt om het perfecte gerecht te bereiden, is Qreativ een ware master-chef op het gebied van online oplossingen. We besteden veel aandacht aan het samenstellen van de juiste ingrediëntenmix om het geheel volledig op jouw smaak af te stemmen. Jouw website is uiteindelijk immers ook ons digitale visitekaartje. En als gepassioneerde web developers willen we dat het vakmanschap er vanaf straalt.  

Schroom dus zeker niet om Qreativ uit te dagen met vraagstukken waarmee je elders niet terecht kunt. Het zijn juist die maatwerk opdrachten waar ons bloed sneller van gaat stromen. Met veel plezier zullen wij op zoek gaan naar de perfecte oplossing voor jouw vraagstuk.

 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer