Webshops

In deze tijden van automatisering winnen online winkels steeds meer terrein. Deze ontwikkeling wordt, met name door de detailhandel, niet altijd toegejuicht aangezien de winkelstraten steeds leger geraken. Maar gemak dient de mens en met gereduceerde personeelskosten en online voordeelprijzen zal het terrein van webshops steeds groter worden. Winkeliers doen er daarom verstandig aan om, naast de traditionele winkel, hun verkoop ook via het web een boost te geven.

 expertise

  

Doelgericht
aan de voorkant

 
Qreativ is er dan ook stellig van overtuigd dat een webshop soms een noodzakelijke maar bovenal effectieve en winst verhogende aanvulling is voor iedere winkelier of leverancier. Dat kunnen wij zo overtuigd zeggen omdat wij exact weten wat er nodig is om een webshop te laten renderen. In nog hogere mate dan bij een website is conversie essentieel. Het doel van een webshop is verkopen, dus zo veel mogelijk bezoekers van de webwinkel dienen geconverteerd te worden naar kopers. Qreativ biedt tal van mogelijkheden om dit doel te realiseren; beginnend bij de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke webshop waarbij de weg naar het winkelmandje zo soepel mogelijk verloopt.

Ook vormgeving en interactie spelen een belangrijke rol bij de ontwikkeling van een doelgerichte webshop. Uiteraard dient het geheel er uitnodigend en overzichtelijk uit te zien, maar de details zijn minstens zo belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een opvallende positie en kleur van “call to action” buttons & banners, de weergave van producten en de juiste triggers om verder te winkelen. Als ervaren webshopontwikkelaars verplaatsen de teamleden van Qreativ zich constant in de schoenen van de klant. “Hoe zou ik mezelf kunnen prikkelen om de gewenste handeling uit te voeren?”. Klantbeleving en usability zijn essentieel en op deze gebieden zijn wij Qreatievelingen ware experts.

Eenvoudig te beheren
aan de achterkant

 
Waar het verkooptraject aan de voorzijde van de webshop vlekkeloos dient te verlopen, moet achter de schermen ook iedere order zo efficiënt en eenvoudig mogelijk afgehandeld kunnen worden. Je wilt orders, statistieken, klanten en producten makkelijk kunnen inzien en beheren. Qreativ levert bij iedere webshop een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarin alle nodige handelingen en tools overzichtelijk staan weergegeven.  Het uitprinten van pakbonnen, het inzien van koopstatistieken, het actualiseren van voorraden, het uitgeven van cadeaubonnen, het zoeken op naam, datum of betaalmethode, het exporteren van boekhouddocumenten…álle nodige tools zijn geïmplementeerd en zo eenvoudig mogelijk te gebruiken. Qreativ biedt de ideale webshop voor iedere onderneming!

 

 

Webshop laten maken?

Klik hier om een adviesgesprek aan te vragen!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer