Vindbaarheid

Het vindbaar maken van een website is minstens zo belangrijk als de ontwikkeling van een mooie en goed functionerende website. Een website zonder bezoekers is in dat opzicht vergelijkbaar met een huis zonder inwoners.  Al tijdens de ontwikkeling van een website legt Qreativ een goed fundament voor dit vervolgtraject. Het vindbaar maken van een website is namelijk een vak apart, maar gelukkig heeft Qreativ de nodige kennis en expertise in huis om ook dit traject succesvol uit te voeren.

 

 

 

 

Resultaat op korte termijn (SEA)

 

Met Google-gecertificeerde internetmarketeers in huis beschik je tijdens de samenwerking met Qreativ over vakkundige professionals op het gebied van vindbaarheid. We zijn op de hoogte van alle bestaande mogelijkheden om het aantal bezoekers op een website te verhogen. Te beginnen bij de meest bekende manier, namelijk betaalde advertenties via AdWords (SEA). Dit advertentiekanaal biedt de mogelijkheid om op korte termijn een hoger bezoekersaantal op jouw website te realiseren.

Na een gedegen onderzoek naar het zoekgedrag van jouw doelgroep richten wij de AdWords campagne op dusdanige manier in dat jouw website met name bezoekers aantrekt die reeds geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Je betaalt Google alleen voor de daadwerkelijke clicks van geïnteresseerden, dus “return of investment” en een hogere omzet zijn zeer waarschijnlijk. Tegelijkertijd biedt Google interessante informatie voor “remarketing” doeleinden waarbij mensen die jouw website verlaten op andere websites worden verleid om terug te keren.

 

 expertise google

Resultaat op lange termijn (SEO)

 

Hoewel AdWords een zeer handige en effectieve marketingtool is, heeft Qreativ bij het vindbaar maken van websites minstens zoveel aandacht voor resultaat op de lange termijn (SEO). Een plek op de eerste pagina van de organische zoekresultaten is het belangrijkste streven.  Hiermee worden namelijk ook de internetbezoekers bereikt die advertenties standaard overslaan. Bovendien biedt een prominente plek tussen de organische resultaten een meer langdurig effect omdat deze zoekresultaten als “het meest relevant” worden beoordeeld door zoekmachines zoals Google.

Om een interessante plek te bemachtigen tussen de organische zoekresultaten zet Qreativ veel uiteenlopende tools en werkzaamheden in. Een gedegen zoekwoordenonderzoek, strategie en concurrentieanalyse vormen te allen tijde de basis van dit traject. Vervolgens dienen de URL-structuur, meta-data en inhoud van jouw website afgestemd te worden op de resultaten van dit onderzoek. Hiermee wordt het fundament gelegd voor onderstaande werkzaamheden.

 

 

 

In het vervolgtraject worden doorgaans landingspagina’s gebouwd waarbij focus wordt gelegd op de zoektermen met de meeste potentie. Voor iedere zoekterm met veel potentie wordt een afzonderlijke pagina ingericht die door zoekmachines als relevant moet gaan worden beschouwd. Maar behalve on-page optimalisatie en landingspagina’s zijn er nog meer mogelijkheden om de vindbaarheid van websites te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan content marketing waarbij de dynamiek in een website bevorderd wordt door het creëren en verspreiden van informatieve en relevante content.  En ook trust-building en sociale media integratie bevorderen de vindbaarheid.

Los van alle mogelijkheden om het bezoekersaantal te verhogen, moet het geheel ook goed gemonitord en bijgeschaafd worden. En wat kan er op jouw website nog verbeterd worden om al deze bezoekers beter en sneller van dienst te zijn? Je merkt het al, het vindbaar maken van een website is een arbeidsintensieve taak waar veel kennis en inspanning voor nodig is. In Qreativ vind je een specialist op dit gebied met veel ervaring en succesvolle cases. Wij adviseren en helpen je graag.

 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer