INSTRKTIV


Het in Berlijn gevestigde INSTRKTIV - opgericht door internationaal erkend TechComm-expert Ferry Vermeulen - is gespecialiseerd in het schrijven van kwalitatieve product documentatie voor bedrijven wereldwijd. Ferry kwam medio 2015 bij ons en vertelde dat hij een website wilde bouwen die de Berlijnse startup cultuur op hun grondvesten zou laten beven en die menig handleiding minnend enthousiasteling zou doen waterbekken. We beamden ons nieuwe Q logo hoog in de hemel en ons Superhelden team kwam samen op de Q headquarters in Deventer.

 

Strategisch Design


Het INTRKTIV logo werd samengesmeed door onze qreatieve partners Dominique Imaginative Artist en Tomas Bloem van diezit. De industriële look die dit handgemaakte logo uitstraalt en ademt, moest natuurlijk ook terugkomen in de website. We kozen daarom voor een strakke indeling met een duidelijke focus op de call to actions om snel contact op te nemen. De homepage, de feitelijke digitale etalage van INSTRKTIV, vormt een duidelijk overzicht van de voltooide projecten, de prachtige (internationale) clientèle die INSTRKTIV bedient en de toegevoegde waarde van haar diensten.

 

 

INSTRKTIV website realisatie

 

Techniek


De gekozen look en feel van de website moest goed worden doorvertaald naar een platform onafhankelijke ervaring. Onderliggend lag de technische uitdaging om de website met meerdere talen te kunnen beheren vanuit één CMS (hulde aan de oppergod van de CMS systemen, monsieur Tesla CMS), maar dat elke losse website - dus de .nl, de .de maar ook de .en versie - op een eigen hosting kon draaien, zodat we dit individueel konden hosten in het land van herkomst om zo beter te ranken in de lokale zoekmachines. Volgt u ons nog? Redelijk gecompliceerd, maar goddamn, wat lekker dat we ook dit weer hebben geflikt.

 

 

INSTRKTIV website techniek

 

Silicon Valley van Europa


Berlijn is het Silicon Valley van Europa. Veel startups vestigen zich in het oostelijke deel van de stad. Hippe co-working locaties met een snelle internetverbinding en goede koffie zijn geliefd onder de ambitieuze ondernemers. Dit maakt het eenvoudig om hier te netwerken onder gelijkgestemden. En ook niet geheel onbelangrijk: grote investeerders komen ook graag in Berlijn.

 

 

INSTRKTIV in Berlijn

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer