Dusseldorp ism


Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek is onderdeel van het ReintenInfra concern en heeft meerdere vestigingen in het noorden en oosten van Nederland. Van hieruit is zij o.a. actief voor (semi)overheden, waterschappen, projectontwikkelaars en particulieren. Dusseldorp ISM onderscheidt zich graag van haar directe concurrenten door een sociale aanpak die ervoor zorgt dat zij altijd dicht bij de lokale samenleving staat. 

 

Strategie


Het doel van de nieuwe website voor Dusseldorp ISM was om de sociale kant van het concern duidelijk naar voren te laten komen en websitebezoekers door de site te begeleiden om de juiste informatie te kunnen vinden. Samen met de designers van diezit. ontwikkelden we een online concept met duidelijke instappaden naar de diensten en vooral met ruimte voor content in de vorm van projecten en verhalen.

 

 

Dusseldorp ism Strategie

 

Techniek


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken. Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken. Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken. Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie. Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

 

 

Dusseldorp ism Techniek

 

Design


Huisstijl, kleurgebruik en typografie

De strakke nieuwe huisstijl is een vertaling van het logo. De gele lijn in het beeldmerk van het logo komt als stijlelement terug in een aantal knoppen op de website. De kleur zwart komt terug in beeld als men over de knoppen heen gaat. Dit effect geeft de website een dynamisch karakter.

 

User experience

Gezien de doelgroep is het belangrijk dat de gebruiker bij een eerste bezoek direct begrijpt wat het doel van de website is. Om die reden bestaat de top van de website uit een header en drie instapblokken. Omdat het belangrijk is om actueel te zijn, hebben we een blok Actueel gecreëerd en daarnaast ruimte gemaakt voor het inlezen van de laatste Tweets. Daarna is het belangrijk om te laten zien dat Dusseldorp ISM betrouwbaar is als bedrijf. Door kort het blok met logo’s van klanten in te laden, wordt hierop goed ingespeeld.

 

Een website moet leven

De tijd dat een website wordt gezien als een veredeld visitekaartje is voorbij. Wat steeds belangrijker wordt, is het neerzetten van een dynamische website. Eentje waarvan niet alleen de kleur verandert als je over een knop heen gaat. Animaties zijn daarbij ook van belang. En niet alleen omdat het mooier is. Het voelt natuurlijker aan voor de bezoekers en zo raken zij eerder vertrouwd met de website. 

 

 

Dusseldorp ism Design

 

Trots!


Ik weet niet hoe u er over denkt, maar als wij denken aan Dusseldorp zien we direct de opvallende gele trucks die ze overal hebben rijden. Wij zijn enorm trots dat we de nieuwe website mochten bouwen en dat is nog een understatement. We zijn super mega enorm ducking trots. Dat zijn we!

 

 

Dusseldorp ism Slideshow

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer