Dokh2o


DokH2O is een gevestigde in de Deventer Food & Beverage scene. Gevestigd op het Havenkwartier biedt DokH2O haar gasten een mix van heerlijke culinaire gerechten, muzikale optredens, standup comedy en zakelijke events. Zo is er het altijd leuke Comedy Dok-ters, de gezellige SoulClap feesten en de mogelijkheid om gezellig met vrienden en familie te lunchen. 

 

Strategie


De eigenaren van DokH2O wilden een nieuwe frisse website die net weer een beetje anders was dan de gemiddelde website van een Food & Beverage. De strategie was om de eindgebruiker een website voor te schotelen waarbij scrollen onnodig was en die informatie hapklaar zou voorschotelen op basis van blokken. Daarnaast moest de nieuwe website verleiden, zorgen dat klanten en bezoekers eenvoudig informatie konden aanvragen en dat men snel kon reserveren. Bovenal moest de gezellige en informele sfeer van DOK H2O bijna geproefd kunnen worden door het beeldscherm heen (het is dat we reuk niet konden mee programmeren, want potdomme wat ziet alles er lekker uit).

 

 

Dokh2o website strategie

 

Techniek meets design


Laten we voorop stellen dat Studio Wonder en Qreativ in het geheim een intieme relatie hebben en dit verder gaat dan alleen een stiekem kusje achter de bosjes. Studio Wonder maakt mooie, creatieve en vaak ook uitdagende en complexe kunstwerken, waarbij voor ons de nobele taak is om dit om te zetten tot een goed werkend web product. Vaak resulteert dit eerst in respect en ontzag voor de kunstzinnige dingen die we onder ogen krijgen en daarna in een gevoel van "Potdikkies Camiel, hoe de fuck gaan we dit nu weer zo bouwen dat het in elke browser goed getoond wordt". Nou zie daar het voorbeeld DOK H2O! Toen we bezig waren, begrepen we meteen welke kant de Wonder Boys op wilden gaan, maar het was nog wel even wat puzzelwerk samen (lees: doei nachtrust, hallo redbull). 

 

 

Dokh2o website realisatie

 

Krijgt u al honger?


Het eindresultaat liegt er niet om en we zijn we dan ook mega trots. Belangrijker nog, de website laat ons het water in de mond lopen! Als u zich bij het zien van de website ook niet langer kunt bedwingen en online een etentje boekt, geef ze dan de hartelijke groeten van de Q. Eet smakelijk!

 

 

Dokh2o website realisatie

 

Hapje eten?


DOK H2O is geopend op donderdag t/m zondag van 11.00 t/m 19.00 uur. Ook ideaal voor een zakelijk event doordeweeks. En als kers op de taart, het terras ligt strak op het zuiden. 

 

 

Dokh2o locatie foto

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer