Brabant Sport


Wie sport hoort, denkt niet gelijk aan Brabant (wij denken eerder aan bier en lekker eten) maar toch laat BrabantSport zien dat Brabant niet alleen vooruitstrevend is op het gebied van sport en de vele helden die ze voortbrengen. Door het nieuwe online platform ondersteun Brabant sporters en sport enthousiastelingen. Toen wij dus gevraagd werden om hun website te bouwen was de keuze snel gemaakt om een online omgeving te creëren gestoeld op het principe: be good and tell about it. 

 

Strategie


Samen met de klant zijn we een creatieve brainstormsessie ingegaan. Het doel: inspireer iedereen in Noord-Brabant die wat met sport en bewegen te maken heeft. Met een sterk team van online marketeers, developers en een ietwat eigenzinnige designer hebben we de basis gelegd voor de nieuwe BrabantSport website. Actuele en relevante content vormde een essentieel onderdeel in de online strategie om de doelgroepen te bereiken, te boeien en te binden. We ontwikkelden een content marketing strategie bestaande uit verschillende thema’s met specifieke content voor elke doelgroep.

 

 

BrabantSport website realisatie strategie

 

Techniek


Technisch gezien was de uitdaging niet alleen om te zorgen dat de vormgeving naadloos werd doorvertaald naar elk platform (we doen hier nu wel luchtig over, maar dit was al een uitdaging en sport op zichzelf). Ook moesten er één of meerdere filters gekoppeld worden aan een bericht, en werden verschillende thema's geïntroduceerd waarbij meerdere items met diverse filters gebundeld konden worden onder een specifiek thema.

 

 

BrabantSport website realisatie

 

Design


Designmatig werd de missie ingevuld door onze vakbroeder en huisvriend, Dominique imaginative artist. We wilden afstappen van de standaard website indeling en gaan voor een dynamisch en speelse opzet, waarbij duidelijke raakvlakken werden opgezocht met de doelgroep en de opdrachtgever. Door de dynamische filters en de consistent doorgevoerde stijl op alle platformen werd een magazine-achtige feeling gecreëerd en werd de bezoeker inhoudelijk op zijn wenken bediend.

 

 

BrabantSport website realisatie design

 

Keigaaf!


BrabantSport is een community van en voor iedereen die vanuit sport een bijdrage levert aan een gezond, sportief en economische florerend Brabant. En de website.. die is keigaaf! 

 

 

BrabantSport website realisatie

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer