123 Hout


123Hout is gebouwd op passie voor het product en warm hart voor de klant. Zij zag een grote behoefte in de markt om online eenvoudig open haardhout te bestellen, dat ook perfect van kwaliteit was. Beginnend vanuit een kleine loods in Friesland is 123Hout uitgegroeid tot de grootste leverancier van haardhout, stookhout en brandhout in Nederland. Met daarnaast ook nog vestigingen in België en Engeland. En daar zijn ze trots op!

 

Strategie


Samen met Qreativ werd de online customer journey stap voor stap in detail uitgeschreven. Aspecten als het online gedrag van potentiële webshopbezoekers, usability en user experience, het online bestelproces, alles werd nauwkeurig onderzocht. En zo ontstond de 123 formule onder de naam 123hout.nl. Ook na de lancering werd elke stap realtime gemonitord, geanalyseerd en geoptimaliseerd om maar zoveel mogelijk online verkopen te genereren. De 123hout webshop is helder, simpel en vooral klantgericht.

 

 

123 Hout strategie

Techniek


Technisch is de hele webshop gebouwd op Magento en wat dit project zo speciaal maakt, is het feit dat de hele shop voortdurend geënt is op het online converteren. Dit kun je bijvoorbeeld merken aan de one-page checkout, maar ook aan de haardhoutkeuze selector die snel een top 3 toont zodat de websitebezoeker snel een keuze kan maken. Ook het bijbestellen van producten en de optie om een eerdere bestelling opnieuw te plaatsen, maakt dit een goed doordachte webshop.

 

 

123 Hout techniek

Design


Zondagskinderen heeft het design van de webshop vollediger gericht op de online bezoeker en het zo snel efficiënt mogelijk converteren van het bezoek in een online aankoop. Opvallend is dus ook dat je op de 123Hout webshop geen traditionele homepage zult vinden, maar dat je gelijk begint in de gehele product catalogus.

 

 

123 Hout design

 

Liefde op zondag


Dat creatieve kinderen geboren op zondag en qreatievelingen goed samengaan is werkelijk al eeuwen bekend, geroemd en bezongen in menig lied. De combinatie tussen designbureau Zondagskinderen en Qreativ bleek ook nu weer goud waard en resulteerde in een tevreden klant en webshop die gewoon goed werkt (punt). Nu kunnen we hier nog een heel epistel schrijven over het hoe en waarom, maar in plaats van deze denkbeeldige woorden in de ruimte om u heen te laten cirkelen, verzoeken we u om de images te bekijken. Een scroll levert u in dit geval al genoeg op om uw visuele vermogen op een positieve manier te bevredigen.

 

 

123 Hout slideshow

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer