Stefan Reimert

Codename: De visagist


Functie:
Front-end Webdeveloper


Kijkt geen films, gebruikte ooit een kapot laken als excuus voor te laat komen(?), wordt een heuse casanova na 5 bier, ruimt nooit zijn troep op en eet kwark tijdens de lunch. Stefan is na zijn stage blijven hangen. Gelukkig maar, want we hebben hem er graag bij. Is Belieber; niet zozeer qua muziek, maar met name zijn kapsel…van 5 jaar geleden.

Onze make up artist. Maar in plaats van het verfraaien van filmsterren of mooie modellen heeft deze artiest ervoor gekozen zich bezig te houden met het opmaken van het internet! Bij iedere pagina doet hij de bezoeker zijn of haar mond open vallen.

Als er geen front-end designers zouden zijn, zou je het wereldwijde web kunnen vergelijken met een horloge zonder wijzers of cijfers. Slechts honderden radartjes die een cruciale taak hebben in het bijhouden van bijvoorbeeld de zon en maanstanden, de datum, soms zelfs tijden in andere werelddelen. Maar het belangrijkste is natuurlijk de plaatselijke tijd, jouw website.

Zonder wijzerplaat of wijzers heb je er dus helemaal niets aan. Stefan hebben wij na zijn stageperiode flink in de watten gelegd, of waren het nou lege bierflesjes? Want wij waren, en zijn nog steeds, erg onder de indruk van zijn precisie en vakmanschap. Dus nog even voor alle duidelijkheid: voor een mooi horloge of personal make-over hoef je niet te bellen, maar voor een website die de tijd even stil doet staan des temeer.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112