Peter Quentin

Codename: Ishetalvrijdag?

 

Functie:
Chief Technology Officer


Na een slopende relatie met de realiteit zijn Peters ogen nu getrouwd met Beeldscherm. En ondertussen klagen de schoonmaaksters over zijn (inmiddels) privé toilet. Bungelde vroeger graag achteraan, maar heeft zich na het zien van The Lion King teruggevochten naar het slepen van het voortouw. Passie, trots, olie en vuur gaan door zijn aderen; in het weekend bier.

Technische vraagstukken binnen een organisatie uitvergroten en als een dolle stier oplossen, is wat het verschil maakt tussen de matador op je hoorns nemen of een sabel in je nek krijgen als bedrijf. Peter houdt zijn oor op de digitale rails en speurt als ware indiaan de nieuwste en “game changing” trends op zodra die de kop opsteken. Is gefocust op het creëren van mogelijkheden voor Qreativ met als hamvraag: waar kunnen wij met onze kennis en technologie op tijd instappen?

Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen op, onder, naast of voor het internet werkt. IT bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond, maar heb je ooit een paddenstoel zien surfen op het internet? Snelle ontwikkeling is dus van levensbelang. In de huidige technologie volgen die ontwikkelingen zich sneller op dan Fast & Furious films. Peter houdt als een ware nerd álles in de gaten, maar is tegelijkertijd het sociale dier dat jou uitnodigt om op vrijdagmiddag langs te komen en dan even niet over werk te praten.

Kennis en expertise spreiden zich uit over steeds meer vlakken binnen een technisch bedrijf. Maar wat is daadwerkelijk de volgende grote stap? Welke koers gaan wij op? Is dit een mooie ontwikkeling voor nu of ook voor later? Lastige keuzes die je bedrijf de grond in boren of juist naar de maan sturen. De expertise, kennis, passie en het speelgoed dat Qreativ in huis heeft te allen tijde op de hoogte houden van iedere beweging in de technologie om vervolgens het geheel ten goede te laten komen aan de doelstellingen van Qreativ en haar klanten.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer