Nick Samar

Codename: Captain America

(in het weekend Captain Morgan)


Functie:
Online strateeg


De ontwapenende krachten van deze kantoorclown maken het onmogelijk om boos op hem te worden als hij weer zit te ouwehoeren tijdens presentaties en meetings. Laat zijn innerlijke sales tijger graag los tijdens een potje voetbal, bij crosstraining of bij een warme zomeravond onder de sterren. Spaart vintage glinsterende poezie-album plaatjes.

Nick voert als ware kapitein de strijdkrachten aan. Het vinden van de juiste strategie, zorgen dat deze wordt uitgevoerd en corrigeren daar waar nodig is. Zijn verantwoording ligt naar Generaal U, de Klant. Nick vertelt je soms wat je niet wilt horen, maar zorgt altijd voor een realisatie van het doel.

De belangrijkste spil tussen klant en webdesigner. Vanaf het prille begin de wensen, het gevoel en ideaalbeeld van de klant in kaart weten te brengen, vereist de kwaliteiten van een Barbapapa. Vergis je niet, Nick is geen zwierige paarse blob gevuld met verkooppraatjes. Hij is op de hoogte van alle ins en outs binnen het webdesign. Aan hem valt dus ook de zware taak om nieuwe klanten te melden dan hun internetdroom (nog) niet haalbaar is.

Hoewel hij zich liever ziet als een Transformer of stripheld, verandert dit niets aan zijn rol binnen Qreativ; namelijk zorgen dat iedereen gefocust blijft en zich slechts hoeft te bekommeren om zijn eigen taak. Vragen zoals, waar liggen de kwaliteiten? Welke informatie is het best om aan te bieden? Welke sfeer wil de klant neerzetten? Wat is technisch haalbaar? Waar houdt de desbetreffende doelgroep zich mee bezig? Dit zijn slechts enkele vragen waar onze bedrijfsotter (ja je leest het goed) zich dagelijks mee bezighoudt. Wij zijn dan ook erg trots deze alleskunner voor de eerste ontmoeting op je af te kunnen sturen.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112