Judith
van de Vliert

Codename: De deurwaarder


Funtie:
Adminstrateur


Judith is de klopgeest van Qreativ; ze wordt maar zelden gespot op kantoor maar haar aanwezigheid wordt vooral bemerkt in het spontaan openen van het rekenmachine programma op zowel alle Windows als Apple computers. Judith roeit in een eigen gemaakte kano naar haar werk…over straat.

Echte mannen kunnen niet omgaan met geld en macht, dus hebben de mannen van Qreativ voor dit precaire werk een vrouw aangenomen. Na een zenuwachtige sollicitatie is ze (zoals elke vrouw) volledig omgeslagen en gaat ze nu met een zweep in haar hand langs de klanten om de rekening te overhandigen. Maar haar beste werk zien we aan het eind van elke maand. Leuk detail: toen wij erachter kwamen dat alle betalingen digitaal gaan, mocht ze weer kleren aan met zakken.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112