Ernesto Lovink

Codename: Dr. Snuggles

Functie:
Technisch adviseur en Back-end Developer


Als Qreativ een eigen vlag en volkslied had dan waren deze nu ongetwijfeld op zijn lijf getatoeëerd,. Ernesto, onze vaandeldrager en kamikaze piloot in één. Zijn trots en luxebroodjes, zoals die met filet americain en Surinaamse kip-kerry worden vaak gezien als arrogantie en chauvinisme, maar vormen tegelijkertijd de overvloeiende bron van vakkennis en creativiteit die vele dorstige werknemers voorziet van lijfsbehoud. En ondertussen deelt Ernesto zijn broodjes met een speelgoed T-Rex in zijn onderste bureaulade.

Onze “multi-taskende nanny” is op meerdere fronten in te zetten en is daardoor van alle snufjes voorzien; snoetepoetsers die een korstige front-end weer doet glimmen en geurige billendoekjes waarmee hij alles naar een frisse back-end veegt. Ook haalt hij de veiligheidsspeld van zijn lip en zet hij de boel tussen de front en de back-end veilig vast.

Niets is frustrerender dan een knop of button die je de verkeerde kant opstuurt. Ervoor zorgen dat jij, tijdens het surfen niet in een met haaien overladen baai belandt, is waar onze Baywatch-ster Ernesto u voor behoedt. Heeft met zijn speciale mond tot mond moves en doorontwikkelde hartmassage techniek de reddende taak van het in leven houden van websites.

Het oplossen van de vele probleempjes tussen front en back-end maakte hem tot een succesvolle toezichthouder van het fundamentele proces van het creëren van een website.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112