Elia Quentin

Codename: Pater de familias

Functie:
Founder &
Online Strateeg


Als mens én als ondernemer gelooft Elia in de kracht van geven. Zijn passie voor het vak drijft hem regelmatig tot het belangeloos delen van kennis met een ieder die er baat bij heeft. Als echte vakidioot haalt Elia ontzettend veel voldoening uit deze kennisdeling, maar ook uit het bundelen van krachten en het nadenken over oplossingen voor ieder vraagstuk dat op zijn pad komt. 

Natuurlijk moet er ook geld verdiend worden, maar gevoelsmatig is dit absoluut niet zijn grootste drijfveer. "Juist wanneer je een commerciële insteek achterwege laat, ontstaan er vaak de mooiste gesprekken, onverwachte samenwerkingsverbanden en motiverende brainstorms. En zo kom ik op een ander prachtig facet van het ondernemerschap: co-creatie. Door zoveel mogelijk samen te werken met andere ambitieuze ondernemers, ben ik niet alleen druk bezig met het bundelen van krachten maar ook het versterken van elkaars producten en diensten."

Het doet Elia dan ook veel deugd om te zien dat de leus “kennis is macht” langzaam verschuift naar “kennisdeling is kracht”. Hij weet dat zijn kennis over de werking van het internet zeer waardevol is, maar behaalde de mooiste resultaten door zijn kennis te combineren met de kracht van geven. Teamprestaties waarbij zijn kennis en expertise een significante bijdrage hebben kunnen leveren. Het boek “De Dierentuin van Google” is hier een goed voorbeeld van. En zo kan hij je nog tientallen andere voorbeelden noemen van uitdagende opdrachten en cases die hij samen met andere enthousiastelingen heeft mogen voltooien. Met te allen tijde als hoofdvraag: hoe kan ik het web laten werken voor mensen in mijn netwerk?

Elia is een gelouterd online marketeer met inmiddels al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ICT. Hij is mede-eigenaar van Qreativ, Diezit en Conversie Marketeers, maar bovenal een ware vakidioot en trotse vader van een prachtige dochter genaamd Laeticia.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112