Cedric van Bommel

Codename: The Wiz

Functie:
Back-end developer


De Qreativ versie van Shaggy; zijn rommelige image steekt enorm af bij zijn strakke vingerwerk. Ziet een plakje komkommer op zijn bammetje met pindakaas al als luxe, maar zet graag zijn tanden in alles, behalve vlees. Beschouwt zijn laptop als zijn Scooby-Doo. Zijn werk is dan ook WOWZERS.

De back-end is het onzichtbare gedeelte van een website. Ooit een verkeerde knop ingedrukt in je browser waarna er ineens een zwart venster tevoorschijn kwam met alleen maar tekentjes, haakjes, streepjes en de rest van alle leestekens die nooit iemand gebruikt? Welkom in de wondere wereld van back-end!

Cedric is niet verantwoordelijk voor de strakke harde billen op ons kantoor, maar juist voor de magie die zich afspeelt achter de website of applicatie. De radartjes in een klok, de Force van Star Wars en de chemische reacties in je brein als je Doutzen Kroes ziet.  Je ziet het allemaal wellicht niet altijd aan de buitenkant, maar zonder deze krachten zouden we nog steeds met stenen tegen elkaar slaan om een vogel te vangen.

Wij noemen Cedric “The Wiz”, oftewel de wizard, omdat wij eigenlijk geen idee hebben wat hij precies doet. Soms horen wij hem in een pot roeren (kan ook gewoon het typen op een keyboard zijn) en fluisteren... PHP, Ruby, CakePHP, Python, Delphi en Swing. Het vermoeden van een eventuele toverdrank- of drugsverslaving hebben wij, na het zien van de uitstekende functionaliteit van ieder knopje dat wij onze klanten aanbieden (en een drugstest), meteen door de wc gespoeld.Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112