Wat doen wij?


Qreativ is een digitale monumentenmaker met een sterke focus op technologie bij de ontwikkeling van websites en de inzet van sociale media . Tevens voorzien wij websites van de benodigde toeters, bellen en vuurwerk om nog beter gevonden te worden in zoekmachines (SEO). Daarnaast richten wij webshops in met onze focus op optimale verkoopresultaten. Tot slot hosten wij zowel borrels als websites en bouwen wij feestjes of apps voor specifieke doeleinden. Qreativ is een internetbedrijf dat garant staat voor online vakmanschap.  

Wie zijn wij?


Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. We hebben de afgelopen jaren indrukwekkende projecten opgeleverd. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Wel van een nieuwe game die de onderlinge motivatie en uitdaging weer wat opstookt. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Ons team


Ons team rijkt veel verder dan de naam Qreativ. Onder de bezielende leiding van Peter en Elia is de in 10+ jaar opgebouwde flexibele schil de stabiele backbone geworden van osn team. Een team van specialisten met allemaal dezelfde focus; kwaliteit en inovatief bezig blijven om de voorsprong op de markt te behouden. We hadden eerst de insteek om op deze pagina ook naam en rugnummers van de desbetreffende specialisten te tonen maar we kregen te horen dat een pagina met 100+ vakspecialisten gewoon te veel scrollen was!

Los van onze specialisten heeft Qreativ aan de wieg gestaan van diverse mooie startups en bedrijven. Denk aan de Conversie genererende helden van Conversie Marketeers, de betaalbare Wordpress en Woocommerce ontwikkelaars van Qreate-it of de partij die je hoger in Google plaatst genaamd Reputatie Marketeers.

Ook Participeren we in diverse start-ups en SAAS modellen om onze expertise constructief in te zetten. Dit doen we onder andere voor de medical startup of the year Respora, het nieuw te lanceren digitale museum genaamd I-Museum en het al aangekondigde CIDER (Creatieve Industrie Deventer en Regio).

Office Doggy Bizou


Elk kantoor kan wat puppy liefde gebruiken. Bizou brengt graag wat hondenliefde mee naar Qreativ HQ en is niet vies van een grapje op zijn tijd. 

Interesse? Kom een   doen.

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer