Wat doen wij?


Qreativ is een digitale monumentenmaker met een sterke focus op technologie bij de ontwikkeling van websites en de inzet van sociale media . Tevens voorzien wij websites van de benodigde toeters, bellen en vuurwerk om nog beter gevonden te worden in zoekmachines (SEO). Daarnaast richten wij webshops in met onze focus op optimale verkoopresultaten. Tot slot hosten wij zowel borrels als websites en bouwen wij feestjes of apps voor specifieke doeleinden. Qreativ is een internetbedrijf dat garant staat voor online vakmanschap.  

Wie zijn wij?


Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. We hebben de afgelopen jaren indrukwekkende projecten opgeleverd. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Wel van een nieuwe game die de onderlinge motivatie en uitdaging weer wat opstookt. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Ons team


Hieronder stellen we met veel genoegen Qreatievelingen Elia, Peter, Ernesto, Stefan, Nick, Judith en Cedric aan je voor.

Office Doggy Bizou


Elk kantoor kan wat puppy liefde gebruiken. Bizou brengt graag wat hondenliefde mee naar Qreativ HQ en is niet vies van een grapje op zijn tijd. 

Interesse? Kom een   doen.

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

T. 0570-769112

7411 PD, Deventer

F. 0570-769112