Website voor starters


Het starten van een eigen onderneming is voor velen een spannende aangelegenheid. Maar er komt natuurlijk ook heel veel bij kijken. Heeft u bijvoorbeeld nagedacht over uw zakelijke website? Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. Uw website moet er professioneel uitzien, maar hij moet ook betaalbaar zijn. In de eerste periode heeft u waarschijnlijk nog niet veel te besteden. Dat is waar Qreativ in beeld komt. Wij kunnen voor u een professionele en betaalbare website voor starters ontwikkelen.

Ja, ik wil graag een website voor starters door jullie laten ontwikkelen!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waar moet een  website voor starters aan voldoen?


Een website voor starters moet ook zonder technische kennis eenvoudig en snel zijn aan te passen. Een website voor starters moet uitbreidbaar zijn en met uw onderneming mee kunnen groeien. Zo moet het mogelijk zijn om er over pakweg een jaar een mooi portfolio aan toe te kunnen voegen met alle projecten die u in het eerste jaar heeft gehad. En uiteraard moet een website voor starters binnen uw budget passen.

 

Hoe Qreativ u kan helpen met uw website voor starters

Dankzij onze brede kennis en expertise op het gebied van web development kan Qreativ u een zeer aantrekkelijk geprijsde website voor starters aanbieden. Maar dat is nog niet alles. We kunnen u ook van een deskundig advies voorzien. Ideaal voor starters die niet zo goed weten waar ze moeten beginnen. Daarnaast kunnen wij ook de hosting van uw starters website voor u verzorgen.

 

Onze werkwijze

Een goede website voor starters hoeft echt niet duur te zijn. Dat bewijst Qreativ wel. Om de prijzen voor starters zo laag mogelijk te houden, hebben we een speciaal starterspakket samengesteld met een aantal standaard designs en een kant-en-klaar content management systeem. Alles staat in principe al klaar – het is eigenlijk alleen nog maar een kwestie van de content invoeren!

De Qreativ Starter Website

De Qreativ Starter Website is een professionele website voor starters met een breed scala aan functionaliteiten. Hierbij kunt u denken aan een contactformulier, Google Analytics integratie, zoekmachine vriendelijke URL’s, een sitemap en SEO mogelijkheden. Uw website wordt automatisch geupdate en er staat een professionele helpdesk tot uw beschikking om eventuele vragen te beantwoorden.

Design van uw website voor starters

Laat u uw website voor starters door Qreativ ontwikkelen, dan heeft u de keuze uit meerdere schitterende designs. Geeft u toch liever de voorkeur aan een ontwerp op maat, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden; onze webdesigners maken tegen een meerprijs graag een design dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

SEO ready

Uw website voor starters is SEO ready, wat betekent dat het optimaliseren van uw website voor starters voor zoekmachines heel snel en makkelijk gaat. U kunt per pagina alle belangrijke zoekwoorden en omschrijvingen invoeren, zodat men uw website makkelijker kan vinden. Dankzij de Google Analytics integratie kunt u tevens precies inzien hoe, hoe vaak, hoe lang en vanaf waar uw website wordt bezocht.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer