Website reseller


Qreativ heeft na jaren lang hard werken haar eigen content management systeem ontwikkelt: het innovatieve en bijzonder gebruiksvriendelijke Tesla CMS. Dit CMS vormt de basis van vrijwel alle websites die we ontwikkelen. We zijn trots op wat te maken en willen het dan ook graag delen met reclamebureaus, communicatie bureaus, web bureaus, programmeurs en webdesigners. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de mogelijkheden van website reseller worden.

ja, ik wil graag meer weten over website reseller worden!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wat is een website reseller?


Als website reseller van Qreativ krijgt u van ons een compleet werkende website inclusief content management systeem. Het beheergedeelte van de site past u aan in uw eigen huisstijl. Vervolgens kunt u de website doorverkopen aan uw eigen klanten. Wij leveren alleen de techniek aan, u doet de rest.

 

Waarom website reseller worden?

Websites ontwikkelen is een vak apart. U heeft een enorme hoeveelheid aan tijd, kennis, vakmensen en geduld nodig. Maar u heeft al deze middelen niet nodig, en u hoeft ook het wiel niet opnieuw uit te vinden. U kunt namelijk ook website reseller worden bij Qreativ!

 

Website reseller worden van het Tesla CMS

Het Tesla CMS is het resultaat van jarenlang ontwikkelen, testen en feedback implementeren. Dit gebruiksvriendelijke, marketinggerichte content beheer systeem is zeer eenvoudig te rebranden. Wordt u website reseller van het Tesla CMS, dan zullen uw klanten niet eens weten dat er een derde partij aan te pas is gekomen!

Kosten besparen met website reseller worden

Wilt u als ondernemer graag besparen op uw personeelskosten maar wél de kwaliteit blijven leveren die uw klanten van uw gewend zijn? Dan is website reseller worden de ideale oplossing. Wij verzorgen de technische kant, en u kunt zich richten op marketing en acquisitie.

Website reseller worden: support

Qreativ zorgt dat u een uitstekende support krijgt. Uw klanten kunnen middels het contactformulier in het beheersysteem vragen stellen, die door ons zo snel mogelijk worden opgepakt. Als website reseller heeft u dus geen omkijken naar het systeem waarop uw websites draaien.

Kostprijs reseller worden

Ons Tesla CMS draait inmiddels al achter honderden websites. Daardoor kunnen we de kostprijs steeds lager leggen. En daar kunt u als website reseller van profiteren! Dit geeft u ook een mooie voorsprong op uw concurrenten. 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer