Website ontwikkeling Deventer


Pakweg tien jaar terug werd het hebben van een eigen website nog als een luxe beschouwd. Een leuk extraatje. Maar tegenwoordig is een website onmisbaar voor uw bedrijf. Uw website is nu niet alleen meer een digitaal visitekaartje, maar de belangrijkste marketing tool van uw bedrijf. Wilt u ook een eigen website laten bouwen of is uw huidige website aan vernieuwing toe? Qreativ vertelt u graag meer over haar diensten op het gebied van website ontwikkeling Deventer.

Ja, ik wil meer weten over website ontwikkeling Deventer!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wat u moet weten over website ontwikkeling Deventer


Uw doelgroep is veeleisend. Men verwacht binnen twee seconden te kunnen vinden wat hij zoekt op uw website. En als dat niet lukt, dan is hij zo weer weg. Met als gevolg dat hij waarschijnlijk naar de website van uw concurrent gaat. Daarbij moet uw website ook door zoekmachines zoals Google gevonden kunnen worden. Dit zijn slechts enkele reden waarom het belangrijk is om een specialist in te schakelen voor website ontwikkeling Deventer.

 

Website ontwikkeling Deventer: de belangrijkste eisen

Een succesvolle website moet aan vele eisen voldoen. Zo moeten uw bezoekers snel en makkelijk de informatie kunnen vinden die zij zoeken. Uw site moet zoekmachine vriendelijk zijn. Hij moet ook responsive zijn, wat wil zeggen dat bezoekers op alle apparaten (desktop computers, laptops, smartphones en tablets) een optimale webervaring moeten krijgen. Ook moet de techniek achter uw website gemakkelijk aan te passen zijn aan het constant veranderende webklimaat. U ziet het, er komt nog heel wat kijken bij website ontwikkeling Deventer.

 

Kies Qreativ voor uw website ontwikkeling Deventer!

Als specialist op het gebied van website ontwikkeling Deventer kan Qreativ u helpen bij het ontwerpen en bouwen van uw website. Qreativ is een familie met een gezamenlijk doel, namelijk het ontwikkelen van de mooiste en meest gebruiksvriendelijke websites voor onze klanten. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische expertise zijn wij in staat om voor uw product of dienst een optimale online presence te creëren.

Website ontwikkeling Deventer: onze visie

Het CMS, dat het brein achter uw website vormt, is voor elke klant hetzelfde. Dat betekent echter niet dat website ontwikkeling Deventer geen maatwerk is; dat maatwerk zit hem in het afstemmen van de vereisten, het finetunen van het design en het toevoegen van functionaliteiten die voor uw bedrijf een toegevoegde waarde hebben. Doordat wij techniek hergebruiken, kunt u als klant mee profiteren van de winst. Want er is geen reden om steeds het wiel opnieuw uit te vinden.

Website ontwikkeling Deventer: onze werkwijze

Alle projecten die gaan om website ontwikkeling Deventer beginnen bij ons met een goed gesprek, uiteraard onder het genot van een bak koffie. Al tijdens dat eerste gesprek denken we met u mee en geven we advies. We beginnen ook al met schetsen. Zo ziet u uw website al snel vorm krijgen. Na de oriëntatiefase gaan wij aan de slag met flowcharts, mock-ups en ontwerpen. U krijgt een samenvattend document toegestuurd, inclusief een offerte. Na uw goedkeuring begint het echte werk: het design, de technische realisatie, het testen en debuggen, en uiteindelijk de oplevering.

Website ontwikkeling Deventer: ons Tesla CMS

Qreativ is een expert op het gebied van website ontwikkeling Deventer en heeft na jaren van hard werken haar eigen content management systeem ontwikkelt: het Tesla CMS. Dit bijzonder gebruiksvriendelijke systeem komt achter uw website te hangen en biedt u als website eigenaar de mogelijkheid om zonder enige technische kennis zelf uw website te beheren. Dat betekent dat u ook snel en eenvoudig content kunt toevoegen, aanpassen of verwijderen en statistieken kunt bekijken.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer