Webshop ontwikkeling


Gemak dient de mens, zo vinden wij bij Qreativ. De technologische innovaties op het gebied van webshop ontwikkeling hebben het mogelijk gemaakt om voor u een webshop te bouwen die niet alleen zoveel mogelijk werk uit handen neemt, maar ook zorgt voor meer sales. Ons innovatieve webshop ontwikkeling systeem sluit dan ook naadloos aan op de wensen en behoeften van de internetondernemer van deze tijd.

Ja, ik wil meer weten over webshop ontwikkeling!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Uw wensen op het gebied van webshop ontwikkeling


Als internetondernemer mag u best veeleisend zijn als het om webshop ontwikkeling gaat. Tenslotte moet uw webshop straks (een deel van) uw inkomen gaan genereren. Uw webshop moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch goed in elkaar zitten. En hij moet gebruiksvriendelijk zijn. Het verwerken van orders moet snel en makkelijk gaan, evenals het beheren van klantgegevens en content en het toevoegen, aanpassen en verwijderen van producten.

 

Webshop ontwikkeling door Qreativ

De webshops die wij bouwen worden volledig door ons zelf ontwikkeld. Dit biedt ons de mogelijkheid om al uw wensen te implementeren en vele handige opties toe te voegen. Kiest u voor webshop ontwikkeling door Qreativ, dan profiteert u van uitgebreide klant- en productbeheermogelijkheden, shop-, bezoek- en koopstatistieken, en marketingmogelijkheden zoals het koppelen van uw webshop aan Google Shopping, uw AdWords account en uw Ebay account. Ook heeft u de mogelijkheid om verschillende (internationale) betaalmodules aan uw webshop te hangen.

 

Werkwijze webshop ontwikkeling

Ook voor webshop ontwikkeling hanteert Qreativ een standaard werkwijze, welke we altijd naar de wensen van onze klanten aanpassen. Voor we aan de slag gaan met de daadwerkelijke webshop ontwikkeling, gaan we eerst met u rond de tafel zitten om uitgebreid uw wensen en behoeften te bespreken. Na deze oriëntatiefase gaan we aan de slag met het maken van flowcharts, mockups en functionele ontwerpen, welke worden omgezet in een samenvattend document. Vervolgens krijgt u van ons een offerte. Na goedkeuring kunnen we verder gaan met het maken van het design en de technische realisatie. Uw webshop wordt uitgebreid getest alvorens deze wordt opgeleverd.

Webshop ontwikkeling en orders beheren

Ongeacht het aantal orders dat u binnenkrijgt, met ons webshop systeem behoudt u altijd het overzicht. Het bekijken en verwerken van de bestellingen is heel eenvoudig, en u kunt zoeken op o.a. naam, datum en betaalmethode. U kunt pakbonnen uitprinten en retourverzoeken verwerken. Ook heeft u de mogelijkheid om alle of een deel van de orders naar een CSV- of XML-bestand te exporteren, bijvoorbeeld voor uw accountant.

Webshop ontwikkeling en producten beheren

Of u nu een kleine of juist een zeer uitgebreide webshop wilt met duizenden producten, het beheren van uw producten moet snel en makkelijk zijn. Daarom zorgen we ervoor dat u al uw producten eenvoudig vanuit een CSV-bestand kunt importeren. Voor alle productvarianten kunt u de opties afzonderlijk instellen. Uw klanten hebben de mogelijkheid tot het schrijven van productrecensies, welke u vervolgens kunt bekijken en goedkeuren of afkeuren.

Webshop ontwikkeling en statistieken beheren

Bij webshop ontwikkeling is het implementeren van statistieken van essentieel belang. Ten slotte zorgt het bijhouden van statistieken dat u uw SEO strategie en marketing strategie kunt optimaliseren. Wanneer u door ons een webshop laat ontwikkelen, zorgen wij dat alle belangrijke statistieken netjes voor u worden bijgehouden. Hierbij kunt u denken aan het aantal bezoekers en het aantal bestellingen, uw best verkopende producten, de locaties van de bestellingen, de uitgaven van uw klanten, de zoekwoorden van uw bezoekers en de beste en slechtst functionerende zoekwoorden.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer