Web development


Het World Wide Web is de afgelopen jaren sterk veranderd. Nieuwe standaarden, veeleisende gebruikers, smartphones, tablets en phablets, strengere zoekmachines… er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden op het gebied van web development. Gelukkig kunt u altijd terecht bij Qreativ! Of het nu gaat om een simpele of juist een uitgebreide website, ons team staat voor u klaar.

Ja, ik wil meer weten over web development!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Wat is web development eigenlijk?


Web development is een verzamelnaam voor alle activiteiten die komen kijken bij het realiseren van een website. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook het ontwerpen van de website, het programmeren van de website en het beheren van de servers waarop de website komt te draaien.

 

Huidige eisen web development

Een succesvolle website, webshop of applicatie is responsive, gebruiksvriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines, uitbreidbaar en eenvoudig aan te passen aan het constant veranderende webklimaat. Er komt dus nog flink wat kijken bij web development.

 

Qreativ en web development

Qreativ is al jaren gespecialiseerd op het gebied van web development en helpt u graag bij het ontwikkelen van uw website. Als full-service internetbureau kunnen wij het gehele proces voor u verzorgen: van concept en ontwerp tot technische realisatie en livegang.

Web development en ons content beheer systeem

Om ervoor te zorgen dat u straks zelf uw website kunt aanpassen en onderhouden hebben wij een zeer gebruiksvriendelijk content beheer systeem ontwikkeld: ons Tesla CMS. Met dit sterke staaltje web development kunt u o.a. teksten, afbeeldingen en video’s plaatsen, verwijderen of verplaatsen, zonder dat u hier enige technische kennis voor nodig heeft.

Web development en modules

We bouwen uw website zo op dat hij gecombineerd kan worden met modules. Modules zijn een soort legoblokjes waarmee u verschillende functionaliteiten aan uw site kunt toevoegen, zoals een FAQ module, nieuwsmodule of catalogusmodule. Laat u het web development proces aan ons over, dan heeft u straks alles dat u nodig heeft.

 

Web development en hosting

Behalve voor web development kunt u ook bij ons terecht voor hosting. We bieden diverse hosting pakketten, van heel basic tot uitgebreid. Host u bij ons, dan bent u verzekerd van aantrekkelijke prijzen en een uitstekende support!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer