Starters website


Bent u een startende ondernemer? Dan zult u ongetwijfeld al hebben gemerkt dat er ontzettend veel op u af komt, en dat er heel veel zaken geregeld moeten worden. Het bouwen van uw website bijvoorbeeld. De kans is echter groot dat u slechts een beperkt budget heeft om aan uw website te spenderen. Gelukkig bent u bij Qreativ aan het juiste adres voor een voordelige starters website!

Ja, ik wil graag een starters website door jullie laten ontwikkelen!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw starters website


Er zijn een aantal zaken omtrent uw starters website die u voor uzelf op een rijtje moet zetten. Welk doel heeft een starters website voor u? Wilt u de mogelijkheid hebben om zelfstandig de content aan te kunnen passen? Hoeveel kunt u aan uw starters website uitgeven? En over welke functionaliteiten moet uw starters website in ieder geval beschikken? Moet de website gekoppeld worden aan social media profielen?

 

Waarom Qreativ?

Bij Qreativ zijn we ons er maar al te goed van bewust dat een starters website laten bouwen behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we u vooraf goed informeren over de mogelijkheden en u gedurende het hele proces goed begeleid wordt. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we al snel inzichtelijk krijgen wat er voor u belangrijk is, en een starters website op maat aanbieden.

 

Wat u van uw starters website mag verwachten

Qreativ is gespecialiseerd in het bouwen van websites en eenvoudig te gebruiken beheersystemen. We zorgen ervoor dat u uw website zelfstandig kunt beheren middels het door ons ontwikkelde Tesla CMS. Dit content management systeem is zo gemaakt dat het niet alleen makkelijk in gebruik is maar ook uw dagelijkse werkzaamheden zal versnellen. Zorg dat uw onderneming een goede start krijgt en laat uw starters website ontwikkelen door Qreativ!

Tesla CMS

Een CMS, oftewel content management systeem, is niets meer dan een beheer systeem dat ervoor zorgt dat u als website eigenaar zelf uw starters website kunt aanpassen en onderhouden, zonder dat u enige technische kennis nodig heeft. Met het door ons ontwikkelde Tesla CMS kunt u heel gemakkelijk en snel teksten, afbeeldingen en video’s plaatsen, verwijderen of verplaatsen, en zelfs nieuwe pagina’s of subpagina’s toevoegen.

Modules

Het Tesla CMS is te combineren met modules. Modules kunt u zien als een soort legoblokjes, waarmee u uw website geheel aan uw wensen kunt aanpassen. Hierbij kunt u denken aan een FAQ module, nieuwsmodule, catalogusmodule, downloadmodule of taalmodule. U bepaald zelf welke modules u wel en niet wilt hebben en creëert zo de perfecte starters website.

Hosting

Naast het ontwerpen en bouwen van uw starters website kunnen wij indien gewenst ook de hosting van uw starters website verzorgen. Wij bieden verschillende hosting pakketten, waaronder ook hosting pakketten voor ondernemers. Bij ons profiteert u niet alleen van zeer aantrekkelijke prijzen, maar ook van een uitstekende support en 99% uptime!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer