Reseller worden


Qreativ heeft na jaren lang hard werken haar eigen content management systeem ontwikkelt: het Tesla CMS. Het resultaat van onze inspanningen mag er zijn: ons Tesla CMS is niet alleen vooruitstrevend, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het zou zonde zijn om zo’n fantastisch systeem voor onszelf te houden, en we willen het dan ook graag delen met reclamebureaus, communicatie bureaus, web bureaus, programmeurs en webdesigners.

Ja, ik wil meer weten over reseller worden!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Waarom reseller worden?


Het bouwen van een degelijk CMS vergt bloed, zweet en tranen. U heeft niet alleen de tijd en de expertise nodig, maar ook de juiste mensen. Voor veel ondernemers en bedrijven is het bouwen van een CMS dan ook vaak niet haalbaar. Maar het kan ook anders, namelijk door te kiezen voor reseller worden van ons Tesla CMS.

 

Over het Tesla CMS

Het Tesla CMS is ontstaan uit onze groeiende behoefte aan een gebruiksvriendelijk en stabiel content management systeem. Bij de ontwikkeling van het Tesla CMS zijn behalve programmeurs en usability experts ook klanten van ons betrokken geweest. Door de jaren heen hebben we feedback ontvangen van zowel computerexperts als digibeten, en die feedback hebben we uiteraard meegenomen bij de ontwikkeling. Deze uiteindelijke versie is gebruiksvriendelijk, multi-language, marketinggericht, SEO-vriendelijk, up-to-date, en niet te vergeten eenvoudig te rebranden. Kortom, een ideaal CMS voor wie kiest voor reseller worden!

 

Reseller worden van het Tesla CMS

Wanneer u kiest voor reseller worden van ons Tesla CMS, dan kunt u het beheer gedeelte van het content management systeem volledig in uw eigen huisstijl, inclusief uw eigen logo, aan uw klanten opleveren. Uw klanten zullen dus niet doorhebben dat er nog een derde partij aan te pas is gekomen, en dat hoeft ook helemaal niet. Qreativ levert alleen de techniek aan, en u doet de rest. Reseller worden is ideaal!

Reseller worden en besparen op kosten

Uw personeel is de grootste kostenpost die u heeft als ondernemer. Wanneer u graag wilt besparen op uw personeelskosten maar wél dezelfde kwaliteit wilt blijven leveren, dan is reseller worden een uitstekende oplossing. U heeft dan nog maar de helft van uw personeel nodig, en in plaats van u bezig te houden met productiewerk kunt u zich richten op bijvoorbeeld uw marketingstrategie. Qreativ kan overigens ook de ontwikkeling van de gehele website voor u verzorgen; net waar u zelf behoefte aan heeft!

Reseller worden en verzekerd zijn van support

Na de oplevering van het CMS laten we u niet zomaar aan uw lot over; tenslotte is het wel zo fijn als u na het reseller worden helemaal geen omkijken heeft naar het systeem waarop de websites van uw klanten draaien! We bieden dan ook een uitstekende ondersteuning. Het CMS, dat overigens automatisch wordt geüpdate, is voorzien van uitgebreide handleidingen die zijn opgemaakt in de huisstijl van uw bedrijf. Mochten er desondanks nog vragen zijn, dan kunnen uw klanten gebruik maken van het contactformulier in het CMS. Reseller worden neemt u dus ook na de livegang een hoop werk uit handen!

Reseller worden en profiteren van de laagste prijs!

Reseller worden van een op maat gemaakt CMS, voorzien van de nieuwste technieken, dat moet toch flink wat kosten? Integendeel! Doordat er inmiddels honderden websites op ons CMS draaien, profiteert u van een steeds lagere kostprijs. En dat is natuurlijk erg aantrekkelijk, want het betekent dat u moeiteloos kunt concurreren met open source systemen. Met reseller worden kunt u de concurrentie steeds weer een stapje voor blijven. 

 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer