Ontwikkeling website


De huidige internetgebruiker is behoorlijk veeleisend. Hij wil binnen twee seconden kunnen vinden wat hij zoekt op uw website. Lukt hij niet, dan is uw pagina zo weer gesloten. Het meest voor de hand liggende gevolg: hij stapt naar uw concurrent. Dit is slechts één van de vele redenen waarom het belangrijk is om een specialist in te schakelen bij de ontwikkeling van uw website.

Ja, ik wil graag meer weten over ontwikkeling website!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Aandachtspunten bij ontwikkeling website


Behalve het feit dat uw bezoekers snel de informatie waar ze naar zoeken moeten kunnen vinden, zijn er nog een aantal andere aandachtspunten op het gebied van ontwikkeling website. Men kan u pas vinden als Google dat ook kan, dus u moet zorgen dat uw website zoekmachine geoptimaliseerd is. Ook moet er bij ontwikkeling website rekening worden gehouden met de verschillende apparaten waarop uw website wordt bekeken.

 

Ontwikkeling website uitbesteden

Om verzekerd te zijn van een mooie, functionele en gebruiksvriendelijke website is het aan te raden de ontwikkeling website uit te besteden aan een specialist. Zo weet u zeker dat uw website voldoet aan de strenge eisen van het huidige digitale tijdperk, en heeft u straks een site die in alle opzichten aan uw wensen en behoeften voldoet. Qreativ heeft al jaren ervaring met websites bouwen helpt u graag bij de ontwikkeling van uw website.

 

Werkwijze ontwikkeling website

De eerste stap bij ontwikkeling website is een goed gesprek. We denken mee, maken wat schetsen en geven advies. Na deze oriëntatiefase gaan wij aan de slag met het maken van een samenvattend document inclusief offerte. Na uw goedkeuring kunnen we echt van start gaan. De ontwerpfase en de technische realisatie worden gevolgd door een testfase, waarna het eind product kan worden opgeleverd.

Ontwikkeling website en Tesla CMS

Om ervoor te zorgen dat u straks helemaal zelf uw website kunt beheren, hebben we een eigen content management systeem ontwikkelt: het Tesla CMS. Dit zeer gebruiksvriendelijke systeem komt achter uw website te ‘hangen’ en biedt u de mogelijkheid om zonder enige technische kennis content toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Ook kunt u hiermee interessante statistieken bekijken.

Ontwikkeling website en hosting

Naast het verzorgen van ontwikkeling website kan Qreativ u als full-service internetbureau ook van dienst zijn op het gebied van hosting. We bieden verschillende hosting pakketten, van heel basic tot heel uitgebreid. Met hosting bij Qreativ bent u verzekerd van een vakkundig supportteam en een prima service.

Ontwikkeling website en marketing

U weet dat het met de ontwikkeling website wel goed zit, maar heeft u al nagedacht over een online marketing strategie? Ook daarbij kan Qreativ u helpen. Of het nu gaat om social media marketing, virale marketing, zoekmachine optimalisatie, een AdWords campagne of e-mail marketing, we zijn van alle markten thuis!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer