Online marketing advies


Als full-service internet bureau beschikt Qreativ over alle kennis en expertise om zowel startende ondernemers als grote bedrijven van een deskundig online marketing advies te voorzien.

Ja, ik wil graag meer weten over online marketing advies!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Vragen over online marketing advies?


Wanneer doet uw bedrijf het goed op het internet? En hoe weet u of u geen kansen onbenut laat? Hoe zorgt u dat uw website meer bezoekers krijgt? En hoe kunt u ervoor zorgen dat u de bezoekers die u heeft kunt omzetten in vaste klanten? Dit zijn allemaal vragen die bij een online marketing advies beantwoord kunnen worden.

 

Waarom een online marketing advies?

Zonder een doordachte online marketing strategie is het onmogelijk om inzicht te krijgen met welke marketing activiteiten u uw zakelijke doelstellingen kunt behalen. Een gedegen online marketing advies is dan ook van essentieel belang voor iedereen die een succes van zijn of haar onderneming wil maken.

 

Wat houdt een online marketing advies precies in?

Bij een online marketing advies gaan we eerst met u in gesprek om meer te weten te komen over uw bedrijf en te bespreken wat u precies wilt bereiken. We maken een analyse van o.a. uw huidige resultaten en het gedrag van uw bezoekers. Vervolgens bekijken we welke methodes het meest geschikt zijn om uw resultaten te verbeteren.

Online marketing advies over zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een onmisbaar onderdeel binnen elke online marketing strategie en zal dan ook zeker ter sprake komen tijdens het online marketing advies. We bespreken diverse methodes die als doel hebben meer organisch webverkeer te krijgen. Hieronder vallen o.a. social media marketing, het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek, het optimaliseren van de content op uw website, enzovoorts.

Online marketing advies over zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren kunt u tegen betaling advertenties plaatsen die naast de organische zoekresultaten in de zoekmachines worden weergegeven. Gebruikers voeren een specifieke zoekterm in, en uw advertentie wordt naast de ‘natuurlijke’ resultaten weergegeven. Deze methode kost meer dan zoekmachine optimalisatie maar levert wel directe resultaten op, en zal dan ook zeker worden aangekaart in het online marketing advies.

Online marketing advies over retentiemarketing

Een online marketing advies draait niet alleen maar om het binnenhalen van nieuwe klanten. Het gaat ook om het behouden van uw huidige klanten. Retentiemarketing is een aanpak die speciaal gericht is op het in stand houden van langdurige relaties met uw klanten. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door middel van het stimuleren van herhaald koopgedrag.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer