Internet advies


Het succesvol maken van uw bedrijf begint online. Het internet is de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de maatschappij. Door de toename van het gebruik van smartphones en tablets wordt die rol alleen maar belangrijker. Maar wat betekent dat voor u als ondernemer? Wel, als u mee wilt komen, dan zult u moeten investeren in internet marketing en het verbeteren van uw online presence. Qreativ kan u helpen met een deskundig internet advies.

Ja, ik wil graag internet advies!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Wat is internet marketing precies?


Het woord marketing kan gedefinieerd worden als “een verzameling theorieën en activiteiten voor het optimaal afzetten van producten en diensten, door bij het aanbieden ervan zo goed mogelijk rekening te houden met de behoeften en specifieke wensen van (potentiele) kopers.” Internet marketing kunt u zien als onderdeel van marketing, maar het wordt ook steeds vaker op zichzelf ingezet. Een gedegen internet advies is hierbij onmisbaar.

 

De voordelen van internet marketing

Internet marketing biedt u vele voordelen. Ten eerste is internet marketing doorgaans vele malen goedkoper dan andere vormen van marketing. Dit maakt het ook zeer aantrekkelijk voor starters. Ten tweede is het online relatief makkelijk om een eigen imago te creëren. Bovendien zijn de resultaten van een internet marketing campagne beter meetbaar. Laat u van een goed internet advies voorzien en u zult direct overtuigd worden door de voordelen.

 

Deskundig internet advies

Weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Geen probleem! Qreativ helpt u graag verder met een deskundig internet advies. Wij bieden internet advies op het gebied zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), conversie optimalisatie, sociale media, e-mail marketing en nog veel meer.

Internet advies en AdWords

Bij een AdWords campagne koopt u als het ware een plekje in de zoekresultaten van Google. Google zet uw advertentie (met link naar uw website) tegen betaling bij haar gesponsorde resultaten. U bepaald vooraf het budget dat u aan uw advertentie wilt besteden en het zoekwoord waar u op gevonden wilt worden. De prijs die u per klik moet betalen, wordt bepaald door de populariteit van het betreffende zoekwoord en de concurrentie. Contacteer ons voor internet advies en we vertellen u meer over de mogelijkheden van een AdWords campagne.

Internet advies en social media

De verschillende sociale media platformen (Facebook, Twitter, Instagram, enzovoorts) zijn een uitstekende tool voor uw internet marketing, onder andere omdat u zich kunt richten op specifieke gebruikersgroepen. Het creëren van een zakelijke pagina voor uw bedrijf kan niet alleen helpen om meer traffic te genereren, maar ook om een grotere naamsbekendheid te krijgen, contact te leggen met klanten en klantloyaliteit te stimuleren. De term social media marketing zal dan ook zeker terugkomen bij een internet advies.

Internet advies en e-mail marketing

Wanneer u over een verzameling e-mailadressen van uw klanten beschikt, kunt u deze gebruiken voor e-mailmarketing. Hierbij kunt u denken aan het aanbieden van een kortingscoupon of een persoonlijke aanbieding gebaseerd op de bestelhistorie van de betreffende klant. Tegenwoordig zijn er zelfs methodes waarop u kunt zien waar en wanneer en door wie de mails worden geopend en op welke links er wordt geklikt. Kom langs voor een internet advies en we vertellen u meer over de mogelijkheden van e-mail marketing.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer