Full service internet bureau


Projecten die gerelateerd zijn aan web development dienen vaak door meerdere specialisten uitgevoerd te worden. Een zakelijke website, bijvoorbeeld, vraagt onder andere om een conceptontwikkelaar, een webdesigner, een programmeur, een usability expert en een communicatie- of marketingspecialist. Maar die website moet ook nog een host hebben. En wellicht heeft u behoefte aan iemand die u kan adviseren? Een full service internet bureau biedt het totaalpakket. Maar het is wel zo fijn als u weet dat al deze mensen perfect op elkaar zijn ingespeeld en elkaar perfect aanvullen. Bij Qreativ bent u daarvan verzekerd!

Ja, ik wil meer weten over jullie full service internet bureau!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Waarom een full service internet bureau?


Er zijn heel veel ondernemers die bij het ene bedrijf hun website hosten, hem door een ander bedrijf laten ontwerpen en bouwen, en dan nog een ander bedrijf inschakelen voor hun internet marketing. Dit zorgt vaak voor een hoop rompslomp, verwarring en communicatieproblemen. Daar wilt u als ondernemer natuurlijk niet midden in staan. Een full service internet bureau zorgt ervoor dat u al uw webgerelateerde werkzaamheden door één bedrijf kunt laten uitvoeren. Een full service internet bureau maakt het u ook makkelijker om bijvoorbeeld uw website na een tijdje uit te breiden met een webshop.

 

De diensten van ons full service internet bureau

Onze diensten hebben we onderverdeeld in 5 overkoepelende kaders: websites, webshops, hosting, ontwerp en advies. Qreativ kan u van begin tot eind ondersteunen bij het ontwikkelen van uw website, webshop of applicatie. Daarbij helpen we u ook graag bij het ontwerpen van uw logo en/of huisstijl. Ook voor advies over alle webgerelateerde zaken kunt u bij ons full service internet bureau terecht.

 

De werkwijze van ons full service internet bureau

Als full service internet bureau hebben we een standaard werkwijze opgesteld voor onze projecten. De oriëntatiefase, de samenvattende fase, de ontwerpfase, de technische realisatie, de testfase en de oplevering vormen de rode draad van elk project. In de praktijk passen we onze werkwijze uiteraard aan naar de wensen en behoeften van onze klanten.

Ons Tesla CMS

Bij Qreativ zijn we heel trots op ons zelfontwikkelde Tesla CMS. Als full service internet bureau willen we dit gebruiksvriendelijke content management systeem dan ook graag met zoveel mogelijk mensen delen. Niet alleen met multinationals, maar ook met zelfstandig ondernemers, starters en kleine bedrijven die van ons systeem gebruik maken of het onder hun eigen naam doorverkopen.

Duidelijke taal

Veel web developers hebben de neiging om te smijten met jargon, waardoor hun klanten vaak met meer vragen weggaan dan toen ze aankwamen. Bij Qreativ pakken we het anders aan. Als full service internet bureau houden we van duidelijke taal en een heldere communicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Geen stropdassen

Qreativ is een informeel full service internet bureau. Wij zijn van mening dat de echte professionals te herkennen zijn aan de manier waarop zij met hun klanten omgaan en aan de kwaliteit van het eindproduct. Niet aan hun driedelige pakken en dure auto’s. We hopen dat u zich ook thuis voelt als u bij ons op de koffie komt!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer