Eenvoudige website


Uw eerste website mag best een eenvoudige website zijn. Het is echter wel zaak dat u eerst een aantal zaken op een rijtje zet. Hierbij kunt u denken aan wat u wilt bereiken met uw website, het ontwerp (gebaseerd op uw huisstijl), wie uw doelgroep is, wat voor informatie u allemaal op de website wilt hebben, of u behoefte heeft aan bepaalde functionaliteiten (bijvoorbeeld een contactformuliertje, een zoekfunctie, een foto gallerij of een videospeler), welke zaken u zelf wilt kunnen updaten, op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden, enzovoorts. Qreativ kan u helpen bij het ontwikkelen van een eenvoudige website en u tevens van een gedegen advies voorzien.

Ja, ik wil een eenvoudige website laten maken!


Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Voor wie is een eenvoudige website?


Een eenvoudige website is ideaal voor startende ondernemers, ZZP’ers, kleinschalige bedrijfjes, en bloggers. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die zich graag op een professionele manier op het World Wide Web wil presenteren, zonder overbodige poespas. Simpel, doeltreffend en effectief. Meer heeft u niet nodig.

 

Waar moet een eenvoudige website aan voldoen?

Er zijn een aantal zaken waar elke eenvoudige website, hoe simpel ook, aan moet voldoen. Responsiveness is tegenwoordig heel belangrijk; steeds meer mensen bezoeken websites vanaf een smartphone of tablet. En als u gevonden wilt worden, zult u aandacht moeten besteden aan zoekmachine optimalisatie. Daarbij moet een eenvoudige website natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn.

 

Wat Qreativ voor u kan betekenen

Qreativ is een full-service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en gebruiksvriendelijke beheersystemen. Ook voor een eenvoudige website bent u bij ons aan het goede adres. Dankzij ons zelf ontwikkelde Tesla CMS kunnen onze klanten makkelijk en zonder technische kennis hun websites updaten.

Een betaalbare eenvoudige website

Een eenvoudige website die u gemakkelijk zelf kunt beheren wordt door ons ontwikkeld op basis van een bestaand ontwerp. Hierdoor is een eenvoudige website bij Qreativ verrassend aantrekkelijk geprijsd!

Uw eenvoudige website zelf beheren

Het content beheer systeem dat achter uw eenvoudige website komt te hangen is zo simpel in gebruik dat zelfs de grootste digibeet ermee overweg kan. U kunt dus zelf de inhoud van uw eenvoudige website plaatsen, verwijderen of aanpassen.

Advies over een eenvoudige website

Het kan zijn dat u nog niet zo goed weet welke kant u op wilt met uw eenvoudige website, of dat u geen of weinig inzicht heeft in de mogelijkheden. Dat is helemaal niet erg. U kunt ook gewoon eens bij ons langs komen voor een bak koffie. Qreativ helpt u graag op weg met deskundig advies! 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer