Wireframes

Wireframes, in het Nederlands simpelweg draadmodellen genoemd, zijn vereenvoudigde weergaven van een object. Binnen het web development vakgebied is een wireframe een tweedimensionale illustratie van de interface van een webpagina, die weergeeft waar bepaalde content moet komen te staan.

Het creëren van wireframes is een belangrijke stap in het ontwerpproces van een website. Het biedt u de mogelijk om de informatiearchitectuur van het ontwerp te specificeren, aan de hand van hoe u wil dat uw bezoekers met de interface omgaan en hoe zij de informatie verwerken. Op die manier wordt het makkelijker om een goede layout te ontwerpen.

Wireframes helpen om:

  • De informatiearchitectuur aan het visuele ontwerp te koppelen door de paden tussen de pagina’s weer te geven;
  • Consistente manieren vast te leggen voor het weergeven van bepaalde soorten informatie;
  • De bedoelde functionaliteiten in de interface te bepalen;
  • Content te prioriteren door te bepalen hoeveel ruimte een element moet krijgen, en waar dat element moet worden geplaatst.

Meer weten over wireframes?


Wireframes helpen om te bepalen waar de belangrijke navigatie elementen en content elementen op uw website moeten worden weergegeven. Qreativ helpt u graag bij het ontwikkelen van uw website. Neem contact op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer