Stroomdiagram website

Een stroomdiagram, dat ook wel een stroomschema of flowchart wordt genoemd, is een schematische weergave van een proces. Het wordt toegepast om processen te visualiseren en om sneller fouten te kunnen identificeren. Wanneer we spreken over het stroomdiagram van een website, dan hebben we het over een schematische visualisatie die de (structurele) opbouw van de website weergeeft. Zo’n website stroomdiagram geeft verschillende zaken weer, maar draait voornamelijk om de navigatiestructuur. Met andere woorden: er wordt weergegeven welke pagina’s de website bevat, en naar welke andere pagina’s er vanaf een pagina kan worden doorgeklikt.

Het stroomdiagram van een website wordt doorgaans in het begin van het ontwerpproces gemaakt en vormt de basis voor de verdere ontwikkeling van de website.

Een veelgebruikt programma voor het creëren van stroomdiagrammen voor websites is Microsoft Visio.

Meer weten over stroomdiagram website?


Het is van essentieel belang om een stroomdiagram van uw website te creëren; het vormt de basis van uw uiteindelijke website. Wilt u ook een website door Qreativ laten ontwikkelen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer