Scrum

Scrum is een manier van software ontwikkelen die valt onder de agile ontwikkelingsmethodes. Scrum wort gekenmerkt door een hoge flexibiliteit. Er wordt in multidisciplinaire teams gewerkt, die in korte, vooraf vastgestelde periodes (iraties) werken. Elke periode moet er een stukje werkende software worden opgeleverd.

Scrum is een veelgebruikte software ontwikkelingsmethode bij projecten waar de klant of gebruiker (nog) niet precies weet wat hij wil. Scrum is een dusdanig flexibele ontwikkelmethode dat het team in staat wordt gesteld om wensen en eisen die in een later stadium worden bekend gemaakt nog te implementeren.

De term scrum is afkomstig uit de rugbysport, en houdt in dat een team streeft naar het bereiken van een doel door middel van samenwerking en snel inspelen op veranderende omstandigheden.

Hoewel scrum dus oorspronkelijk is bedoeld voor software ontwikkeling, blijkt het ook uitstekend geschikt voor complexe projecten in andere vakgebieden.

Meer weten over scrum?


Wilt u weten over scrum of andere software ontwikkelingsmethodes? Neem gerust contact op met Qreativ voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer