Mock-up

Een mock-up is een schaalmodel of full-size model van een ontwerp of apparaat dat gebruikt wordt om een aantal belangrijke zaken te laten zien, waaronder het idee en de interactie. Een mock-up wordt een prototype genoemd wanneer het in ieder geval een deel van de functionaliteit van een systeem bevat en de mogelijkheid biedt om een ontwerp te testen.

Mock-ups worden vaak gebruikt door ontwerpers om feedback van gebruikers te vergaren en systemen te evalueren. Op die manier kan het ontwerp in een vroeg stadium worden verbeterd, nog voordat dat het daadwerkelijk in productie is genomen. Maar mock-ups worden ook geregeld gebruikt voor demonstraties, promotionele of educatieve doeleinden. Zo maken verkopers vaak gebruik van mock-ups bij de voorpresentaties van nieuwe producten aan investeerders.

Meer weten over mock-ups?


Wilt u weten hoe u mock-ups kunt gebruiken voor verschillende doeleinden? Qreativ vertelt u hier graag meer over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer