Agile

Agile software ontwikkeling is een verzamelnaam voor een aantal software ontwikkelingsmethodes (waaronder de scrum methode) waarbij oplossingen worden bedacht door de samenwerking tussen zelf-organiserende, cross-functionele teams. Agile is het Engelse woord voor behendig of lenig. Agile software ontwikkeling draait dan ook om een snelle en flexibele reactie op veranderingen, adaptief plannen, vroeg opleveren en voortdurend verbeteringen doorvoeren.

Het merendeel van de agile ontwikkelingsmethodes streeft naar het minimaliseren van risico’s door het ontwikkelen van software in korte, overzichtelijke periodes, die iteraties worden genoemd. Elke iteratie kan worden beschouwd als een klein project op zich, en heeft dan ook een eigen planning, analyse, ontwerp, testfase en documentatie. Na elke iteratie moet iets werkends of bruikbaars opgeleverd worden. Op die manier kunnen risico’s tot een minimum worden beperkt, en weten alle betrokkenen of het project de goede kant op gaat.

Meer weten over agile software ontwikkeling?


Wilt u meer weten over agile software ontwikkeling? Of wilt u direct een offerte aanvragen voor het ontwikkelen van een website of webshop? Neem dan contact op met Qreativ!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer