Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, of Search Engine Optimization (SEO) kan worden gedefinieerd als een verzameling online activiteiten die als doel hebben een website of een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Hoe hoger een website scoort in de zoekmachines, hoe sneller hij door het publiek gevonden zal worden. Een hogere positie in de zoekresultaten kan worden bereikt door middel van het gebruiken van relevante trefwoorden, combinaties van trefwoorden en zoektermen in de content van de betreffende website of webpagina. Ook de originaliteit van de content is belangrijk: zo wordt duplicate content door de meeste zoekmachines streng bestraft.

Het gaat bij zoekmachine optimalisatie om vermelding in de zogeheten ‘organische’ zoekresultaten van zoekmachines. Betaalde advertenties vallen hier niet onder. Hoog scoren in organische zoekresultaten kost u niets, en is daarom ook erg interessant voor ondernemingen.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Wilt u meer weten over zoekmachine optimalisatie? Qreativ kan u helpen om uw website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer