Social media

De term social media kan worden gedefinieerd als:

“een verzameling internet-gebaseerde applicaties die het creëren en uitwisselen van door gebruikers gegenereerde content mogelijk maken en het opbouwen en onderhouden van online relaties stimuleren.”

Social media zijn zeer interactieve platformen die afhankelijk zijn van mobiele en web-gebaseerde technologieën. Voorbeelden van social media platformen zijn Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Google+. Er zijn ook social media platformen die zich richten op een specifieke doelgroep, zoals bijvoorbeeld het audioplatform SoundCloud.

Social media worden steeds belangrijker, niet alleen voor individuen en groepen maar ook voor bedrijven. Steeds meer ondernemingen maken gebruik van social media marketing om relaties met (potentiele) klanten en bezoekers op te bouwen en te onderhouden, en om meer webverkeer naar hun websites of webshops te drijven.

Meer weten over social media?

Wilt u weten hoe u social media kunt integreren in uw online marketing campagne? Neem dan contact op met Qreativ!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer