Online adverteren

Online adverteren, dat ook wel internet adverteren of online marketing wordt genoemd, is een manier van adverteren waarbij het internet wordt gebruikt om promotionele boodschappen naar consumenten te communiceren. Onder online adverteren vallen o.a. e-mail marketing, zoekmachine marketing, social media marketing, en mobiel adverteren.

Online adverteren is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is ook niet zo verwonderlijk; technologische ontwikkelingen hebben het namelijk mogelijk gemaakt om zeer gericht te adverteren, en zo de juiste doelgroep te bereiken. Zo kan het publiek waaraan de advertentie wordt getoond worden gefilterd op locatie, geslacht, leeftijd, interesses, enzovoorts. Een ander voordeel van online adverteren is dat de resultaten goed meetbaar zijn; dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld televisiereclames billboards en andere publieke reclame-uitingen.

Meer weten over online adverteren?

Wilt u ook online adverteren? Qreativ helpt u graag bij het opzetten van een marketing campagne. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer