Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie is een belangrijk onderdeel van eCommerce. Conversie betekent het omzetten van bezoekers naar kopers, en dit kunt u doen door uw webshop te optimaliseren. Hierbij kunt u denken aan o.a.:

  • Het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website; 
  • Het verbeteren van de vindbaarheid van producten en/of informatie;
  • Het verbeteren van de zichtbaarheid van Call-to-Action buttons;
  • Het toevoegen van referenties;Het verhogen van de betrouwbaarheid (bijvoorbeeld door het plaatsen van een thuiswinkel keurmerk)
  • Het simplificeren van het bestelproces.

Bij conversie optimalisatie wordt het gedrag van de bezoekers geanalyseerd, zodat het beter kan worden gestuurd. Er zijn verschillende optimalisatie tools waarmee de effectiviteit van bepaalde elementen op uw website gemeten kan worden. Zodra u eenmaal weet wat wel en niet werkt voor uw website, kunt u de website aanpassen om zo een hogere conversie te behalen.

Meer weten over conversie optimalisatie?


Wilt u graag meer weten over conversie optimalisatie, of wilt u Qreativ inschakelen om uw website of webshop te optimaliseren? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer