Content marketing

Content marketing is een relatief nieuw begrip, dat gedefinieerd kan worden als:

“een marketing techniek die draait om het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content, om een duidelijk gedefinieerde doelgroep aan te trekken – met als uiteindelijke doel het stimuleren van een winstgevende actie van de gebruiker.”

Simpel gezegd draait content marketing dus om het creëren van inhoud op uw website die bezoekers aantrekt. De kunst van content marketing is om in contact te komen met uw doelgroep, zonder hen iets op te dringen. Om dit te bereiken moet u ten eerste luisteren naar wat uw potentiele bezoekers denken en zeggen, en ten tweede waardevolle, relevante content creëren die inspeelt op de wensen en behoeften van deze bezoekers.

Meer weten over content marketing?


Wilt u meer weten over content marketing? Of heeft u behoefte aan hulp bij het opzetten en/of het uitvoeren van een content marketing strategie? Neem dan contact op met Qreativ!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer