White label CMS

Een white label product is een product dat wordt geproduceerd door een bedrijf en vervolgens door andere bedrijven door middel van rebranding wordt aangepast, zodat het lijkt alsof zij het zelf hebben gemaakt. Spreken we van een white label CMS, dan hebben we het over een CMS (Content Management Systeem) dat door ons wordt gemaakt, maar waar u vervolgens uw eigen identiteit aan kunt koppelen.

Een white label CMS biedt u de mogelijkheid om de gehele client side van de website, inclusief de login URL, het login scherm, het dashboard en de admin menu’s, aan te passen. En dat alles zonder dat u daarvoor in de code hoeft te rommelen. Zo bent u dus verzekerd van een Content Management Systeem dat in alle opzichten aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Meer weten over een white label CMS?


Heeft u interesse in een website met een white label CMS erachter? Qreativ kan dit voor u realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer