Tesla CMS

Wilt u graag zelf uw website kunnen beheren, maar heeft u geen of weinig programmeerkennis? Dan biedt een website met een Tesla CMS uitkomst! Een Tesla CMS is een op maat gemaakt CMS (Content Management Systeem), dat zich middels vier kernwaarden onderscheid van andere CMS systemen. Deze vier kernwaarden zijn:

  1. Een intuïtieve bediening en een grote gebruiksvriendelijkheid;
  2. Een optimale beveiliging van uw data;
  3. Automatische updates;
  4. Directe ondersteuning voor de klant/beheerder van de website.

Doordat een Tesla CMS gebruik maakt van een zogeheten parent system (een centraal systeem) dat alle websites van haar klanten automatisch update bent u altijd verzekerd van de meest recente CMS versie, zonder dat u zich druk hoeft te maken over het uitvoeren van updates.

Meer weten over het Tesla CMS?


Wilt u graag een website met een Tesla CMS laten ontwikkelen? Qreativ is u graag van dienst! Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer