Responsive

Bij een responsive website wordt de layout aangepast aan het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Wanneer we spreken over responsive web design, dan hebben we het over een website of webpagina die zo is ontwikkeld dat hij er op alle apparaten goed uit ziet en dat hij op alle apparaten makkelijk te gebruiken is. Dus niet alleen op desktop computers en laptops, maar ook op smartphones en tablets. Er wordt gebruik gemaakt van HTML en CSS zijn gebruikt om de content te verkleinen, te vergroten, te verbergen of te verplaatsen.

Door uw website responsive te (laten) maken, zorgt u ervoor dat alle gebruikers een optimale ervaring hebben, ongeacht via welk apparaat zij uw website bezoeken. Doordat het gebruik van smartphones, tablets, phablets steeds meer toeneemt en websites inmiddels vaker via mobiele apparaten worden bezocht dan via desktop computers, is responsiveness tegenwoordig van essentieel belang.

Meer weten over responsive websites?


Qreativ kan voor u een responsive website ontwikkelen, maar wij kunnen u ook helpen om uw huidige website responsive te maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer