PHP

PHP (een recursief acroniem voor Hypertext Preprocessor) is een zogeheten server-side scripttaal, ontwikkeld in 1994, die voornamelijk gebruikt wordt om dynamische (database gestuurde) websites te creëren. Met PHP kunt u heel veel verschillende dingen doen, zoals bijvoorbeeld het maken van loginsystemen en contactformulieren op een website, communiceren met een database, en het verzenden en ontvangen van cookies (de kleine ‘pakketjes’ informatie die uw browser gebruikt om dingen over u te onthouden).

PHP is open source, wat betekent dat de broncode vrij is om te gebruiken en naar wens aan te passen. PHP wordt meestal gebruikt in combinatie met HTML, maar kan ook geïntegreerd worden met andere programmeertalen en scripttalen, zoals XML, AJAX en MySQL.

Meer weten over PHP?


Of u nu een compleet nieuwe website wilt laten ontwikkelen, of door middel van PHP een aantal extra functies aan uw huidige site wilt toevoegen, u kunt altijd terecht bij Qreativ! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer