JQuery

JQuery is een simpele maar krachtige JavaScript bibliotheek waarmee u websites gemakkelijk dynamischer en interactiever kunt maken. U gebruikt jQuery om elementen in een webpagina te selecteren, waarna u er iets mee kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van indrukwekkende effecten, het tonen of verbergen van content op elke gewenste plek op een pagina, en het creëren van animaties. jQuery effecten zijn leuk en kunnen een simpele, statische webpagina veranderen in een dynamische, interactieve ervaring voor bezoekers.

Door de introductie van jQuery is de manier waarop we tegenwoordig JavaScript schrijven aanzienlijk makkelijker geworden. Dit komt deels doordat jQuery cross-browser compatible is; dat wil zeggen dat de functies in alle browsers werken. JQuery is tevens uit te breiden door middel van plugins.

Meer weten over JQuery?


Wilt u een complete website wilt laten ontwikkelen? Of simpelweg meer weten over wat u kunt doen met jQuery? Neem gerust contact op met Qreativ!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer