JavaScript

JavaScript, dat in 1995 werd ontwikkeld, is één van de meest veelgebruikte scripttalen en wordt gebruikt om webpagina’s dynamisch en interactief te maken.

U heeft vast wel eens een website bezocht met een mooi drop-down menu, een lightbox foto galerij, of een gepersonaliseerde welkomstboodschap. Of een website met een geanimeerde banner of een audio- of videospeler. Dit soort functionaliteiten worden allemaal gemaakt met JavaScript.

JavaScript wordt nog al eens verward met Java, maar Java is een echte programmeertaal (net als bijvoorbeeld PHP) en ook nog eens een stuk ingewikkelder dan JavaScript.

Alle moderne browsers ondersteunen tegenwoordig JavaScript. Indien JavaScript in uw browser uit staat, kan het zijn dat bepaalde functionaliteiten beperkt of helemaal niet beschikbaar of zichtbaar zijn.

Meer weten over Javascript?


Of u nu een complete website wilt laten ontwikkelen, of extra functionaliteiten aan uw huidige website wilt toevoegen, Qreativ helpt u graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer