HTML

HTML (HyperText Markup Language) is een taal die wordt gebruikt om internet documenten zoals webpagina’s en nieuwsbrieven op te maken. Er wordt mee aangegeven hoe een webpagina op het scherm moet worden weergegeven. 

Een HTML document is opgebouwd uit zogeheten HTML tags, die in feite de bouwstenen van een website zijn. Door middel van de tags kunnen kleuren, afbeeldingen, links en andere elementen worden toegevoegd. Ook wordt HTML gebruikt om de tekst op een webpagina op te maken.  

HTML kan worden uitgebreid met allerlei andere technieken om de betreffende webpagina visueel aantrekkelijker te maken of extra functies toe te voegen. Enkele voorbeelden van deze technieken zijn CSS en javascript.

Wanneer u een willekeurige webpagina opent, kunt met de meeste browsers de HTML bekijken. Dit wordt meestal aangegeven met de functie Broncode weergeven.

Meer weten over HTML?


Wilt u meer informatie over HTML, of wilt u door ons een complete HTML website laten ontwikkelen? Neemt u dan contact op met Qreativ! We helpen u graag verder. 

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer