CMS

Een CMS (Content Management Systeem) is een web applicatie waarmee op een relatief eenvoudige manier een website beheert kan worden. Met een CMS kunnen ook gebruikers zonder kennis van HTML of CSS snel en gemakkelijk de content van hun website aanpassen. Hierbij kunt u denken aan het toevoegen van nieuwe pagina’s en het plaatsen of wijzigen van teksten, afbeeldingen en video’s.

Een CMS is bij uitstek geschikt voor actuele nieuwssites waarbij de beheerder geregeld zaken moet aanpassen, zoals bijvoorbeeld nieuwssites, blogs, websites van reisbureaus, enzovoorts.

De interface van een CMS kan eruit zien als een simpel tekstverwerkingsprogramma, maar er zijn ook Content Management Systemen die over een WYSIWYG (What You See Is What You Get) functionaliteit beschikken.

Meer weten over CMS?


Qreativ kan voor u een website met een compleet CMS verzorgen, zodat u op een simpele en efficiënte manier zelf uw website kunt beheren. Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact met ons op!

Start vandaag met een nieuw project

START EEN PROJECT

Slimme klanten


Onze expertises beginnen altijd met een goed uitgedachte digitale strategie.
Afgestemd op het doel wat u online wilt bereiken.

Online Vakmanschap

Qreativ is een bonte maar hechte computerclub met telepathische krachten. Wat ons bindt, is een passie voor online media en een flinke dosis professionaliteit. Ondanks onze klasse zijn stropdassen en glimmende bolides niet aan ons besteed. Daar wordt het werk niet beter van, weten we uit ervaring. Ons motto is niet voor niets: informeel communiceren, professioneel presteren.

Qreativ contact

Qreativ

info@qreativ.nl

Hofstraat 8 - 10

support@qreativ.nl

7411 PD, Deventer